Как правилно да организираме продажбата на тристайни апартаменти Младост 2?

Тристайни апартаменти Младост 2Как успешно да продаваме тристайни апартаменти Младост 2?

 
Направете хубава обява. В текста започнете първо с характеристиките на продаваните тристайни апартаменти Младост 2, избройте тяхното местоположение, брой стаи, площ, тип строителство, етаж, изложение. Следва информация за вътрешното разпределение на апартамента, състоянието на санитарния възел, наличието на тераси, ремонти, подобрения и т.н. След това посочете особеностите на имота, като подчертаете неговите силни страни. Например, че апартаментът се намира в близост до голям парк, училище, детска градина, автобусна спирка и т.н. Ако продавате имота без посредници, посочете задължително този момент в обявата.
 

Реклама на тристайни апартаменти Младост 2

 
За да започнете търсене на купувачи, трябва да направите реклама на продавания апартамент. За целта, когато имате готово хубаво описание на обява, започнете да я публикувате навсякъде, където това е възможно. Наблегнете на интернет порталите за обяви и за имоти, тъй като най-много потребители, които се интересуват от покупко-продажба, следят именно тях. Също така може да публикувате обява и в специализираните печатни медии. Изполвайте и социалните мрежи за намиране на купувачи – фейсбук, инстаграм и други.
 

Подготовка на тристаен апартамент Младост 2

 
Освободете продаваното жилище от стари и ненужни вещи. Вехти мебели, килими, счупени домакински уреди, безполезни сувенири – тези неща само загрозяват апартамента и не правят добро впечатление на потенциалните купувачи. При освобождаване на тристайни Младост 2 преди продажба може даже да спечелите някой лев като обявите за продажба наличните мебели и техника. Днес има много подходящи сайтове за обяви, с помощта на които може да разпродадете вещите си срещу сносна сума.  
 

Ремонт на тристаен апартамент Младост 2

 
Хубавият ремонт увеличава цената само на апартаментите в елитни и престижни райони, както и в някои новопостроени жилищни сгради. Ако продавате обикновен апартамент в стар панелен блок няма никакъв смисъл да влагате парите си в скъпоструващи ремонти. Жилище със стари подови настилки, износен санитарен фаянс, криви стени и стара дограма не си струва да бъде ремонтирано, считат опитни брокери. Обявете го за продажба в състоянието, в което се намира и ще се учудите, че има заинтересовани клиенти да го видят. Хората предпочитат да направят на закупеното жилище чисто нов ремонт по свой собствен вкус и виждания, затова няма смисъл вие да правите нещо, което няма да се хареса на новите собственици. От вас се иска да определите актуална и реална на имотния пазар цена, да рекламирате апартамента и да организирате огледи с клиенти, а останалото ще се нареди. Търсите тристайни апартаменти Младост 2? Намерете актуални обяви в портала за имоти www.domaza.bg/тристайни_апартаменти_младост_2/
 
Подобни статии от този сайт