По морето са едни от най – търсените квартири в Слънчев бряг без посредник
 

квартири в слънчев бряг без посредникЛятото е сезонът с най – много търсене на квартири в Слънчев бряг без посредник

Слънчев бряг е един от Черноморските ни курорти, който е много популярен за туризъм от българи и чужденци. Разположен е в южната част на Черноморското крайбрежие, в просторен и живописен залив с форма на полукръг, отворен на изток. Плажната му ивица е с дължина осем километра. През лятото хиляди туристи идват в комплекса, за да се насладят на природните дадености на този курорт. Хотелските стаи не са никак евтини и туристите предпочитат да наемат квартири в Слънчев бряг без посредник. Тази опция излиза и доста по – евтино, ако се намери жилище директно от собственик. Това прави сделката още по- изгодна.

Строителството по морето е още по – активно. Търсещите квартири в Слънчев бряг без посредник имат избор

Мащабно се строи през последните години по морето. Сградите са предимно  големи ваканционни комплекси, предлагащи допълнителни услуги, спортни съоръжения и атракциони. В затворените комплекси се продават апартаменти с високо качество на строителството, модерно и дизайнерско изпълнение на вътрешния интериор. Незаетите жилища, които нямат купувач, се отдават под наем. Наемат ги често чужденци за по – дългосрочен период. Предлагат се и самостоятелни стаи на доста атрактивни цени.

Каква е цената на квартира в Слънчев бряг без посредник

Цените на апартаментите в луксозните комплекси често надвишават хиляда лева на месец, но при обстойно търсене се намират и по – изгодни наеми. Стаите са в различен диапазон, от 15 – 20 и нагоре. Повечето от жилищата са обзаведени и са на топ локации.
 

Добра инвестиция е квартира в Слънчев бряг без посредник

 
На север и юг курортът граничи със Свети Влас и Несебър, два от най – харесваните морски курорти. През летния сезон в тези райони работят доста хора от цялата страна. Ако нямат осигурена от работодателят квартира, те също търсят къде да живеят под наем. Разглежданията къде и какво се предлага започва още през пролетта. Затова и целогодишно има достатъчно обяви за квартири в интернет. И не на последно място, инфраструктурата в Слънчев бряг е добре развита, предимно в източната част на курорта, тъй като в западната все още има места, на които не е изградена поради непрекъснатото строителство. Слънчев бряг е най-динамично развиващият се курорт по българското Черноморие. В него са инвестирани над един билион евро.

http://www.domaza.bg/квартири_в_слънчев_бряг_без_посредник/
Подобни статии от този сайт