Търсят се апартаменти в София под наем Полигона

апартаменти в София под наем ПолигонаНе е достатъчно предлагането на апартаменти в София под наем Полигона

Има много причини офертите за апартаменти в София под наем Полигона да са привлекателни, интерес към тях има, но предлагането е недостатъчно. Едно от най-важните изисквания от страна на търсещите квартира е възможността за бърза и лесна връзка с различни квартали на големия град и с центъра. Те имат привилегията да сменят жилището, в което живея винаги, когато се наложи с ново, с по-удобна за тях локация. В този смисъл Полигона предоставя прекрасни възможности. Близостта до големите булеварди "Цариградско шосе" и "Проф. Цветан Лазаров" облекчава и улеснява тези, които пътуват с личен автомобил. Тези, които разчитат на градски транспорт могат да се възползват от завиден брой автобусни линии, преминаващи през големите пътни артерии от кварталите към централната градска част.
Противно на очакванията и въпреки, че застрояването е основно с панелни и ЕПК блокове, атмосферата в тази част на столицата е много приятна. Нови модерни кооперации се вписват много добре в общата визия, междублоковите пространства са широки, зеленина, площадки и кътове за отдих не липсват.

Почти двойно са се качили цените на оферираните апартаменти в София под наем Полигона

Ръст от близо 100% отбелязаха през последната година наемите за двустайни апартаменти в района. Предлагането е крайно недостатъчно и е основна причина за този процес. Намирането на такъв тип жилище ще е в ценовия диапазон от 230 - 400 евро, като по-високата цена е свързана с обзавеждане, местонахождение в нова сграда или в близост до голям търговски център. Да се наеме тристаен или многостаен апартамент в София под наем Полигона е по-скоро въпрос на късмет или дълго изчакване, предлаганията са изключително малко. Месечния разход за едностаен би бил 125-230 евро, а за стая - около 65 евро.
Възползвайте се от най-богатия избор от оферти за апартаменти в София под наем на:
http://www.domaza.bg/%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8_%D0%B2_%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F_%D0%BF%D0%BE%D0%B4_%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%BC/
Подобни статии от този сайт